12.11.2007 г., 14:46 ч.

Заклевам те 

  Поезия » Любовна
875 0 3
Заклевам те да виждаш мене нощ и ден,
заклевам те да гаснеш в тъмнината...
Заклевам те без мене да живееш,
заклевам те, умирайки, за мене да милееш!

Заклевам те, щом видиш друга, да ослепееш,
заклевам те, щом прегърнеш я, да осакатееш,
заклевам те, щом целунеш нея, да онемееш,
заклевам те, щом това не бъда аз, да не оцелееш!

Заклевам те без мен по земята да се влачиш,
заклевам те в море от болка да се давиш,
заклевам те гръм да те удари,
заклевам те, ако някога друга сърцето ти погали!

Заклевам те в бездна да пропадаш...
заклевам те, щом мене ти забравиш,
заклевам те любов да просиш,
заклевам те жив сърцето си да носиш!

Заклевам те, заклевам те, заклевам те...
Заклевам те, защото не бих могла всичко туй да понеса,
заклевам те, защото без теб не мога да живея,
заклевам те и умирам в самота,
заклевам те, защото и умирайки, за теб копнея!

© Красимира Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??