18.08.2007 г., 16:01 ч.

Заклевам те! 

  Поезия
780 1 5

Заклевам те да просиш за моята любов,
да гледаш нея,а да виждаш мен,
в мрака да те преследват мойте очи,
да усещаш болка от твойте сълзи,
в съня си да жадуваш само мен,
да я докосваш и да усещаш мен,
вечер да бълнуваш мойто име,
денем да мечтаеш за моя допир,
да докоснеш нейните коси,
а мойте да са пред погледа ти.
Заклевам те да носиш най-тежката любов,
да усещаш болка всеки миг,
да почувстваш студената празнина в душата си,
да разбереш какво е самота!

© Ралица Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??