23.01.2013 г., 20:44 ч.  

Заклевам те 

  Поезия » Любовна
574 0 2

Не си отивай от мен -
чуваш ли... никога повече!
Нека остана на магията във плен,
на Любовта - със неизгасващия огън.
Нека те жадува сърцето ми
и за теб във огън да гори,
бъди завинаги небето ми,
ярко слънце, небе и звезди.
Бъди топъл цвят от дъгата ми
и милувката на пролетния вятър,
изгаряща нежност в словата ми,
с главна роля - в житейския театър.
Бъди пристан тих за Душата ми -
от толкова неслучване ранена,
бъди полетът на крилата ми -
нека съм птица, от Любов опиянена!
Бъди моето последно пътуване
към светлината и към звездите,
моето омагьосано сънуване
и слънчевия изгрев във очите.
Не си отивай никога от мен!
Чуваш ли? Заклевам те! Недей!

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??