3.02.2010 г., 9:07 ч.

Заклинание 

  Поезия
597 0 2

 С тези свои думи… Правя ти магия!

 

Хвърлям шепа сълзи, в огъня любовен…

 

И дано по-скоро ми се върне тройно…

 

          В пепел да превърнеш всеки свиден спомен...

      и да го разсееш във гора усойна…

 

         Него да прегръщаш… И да го  ревнуваш...

     и сълзи да рониш... без да се преструваш…

 

          Ще добавя още… сноп лъчи от слънце…

Вързани на плитка… от усмивка зрънце…

От въздишки китка…

 

           За да Го погледнеш…  докато изтича…

и с очи засмени…тихо да му кажеш...

                     колко го обичаш…

 

          И да го сънуваш... и да си щастлива…

 

малка самодиво…

 

           Къш! И забрави  ме!...

 

          Вече те забравям!…

© Джокобоко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??