20.11.2010 г., 22:32 ч.

Заключена 

  Поезия
1001 0 10


               Заключена

    

    В минали неща се връщам,
    живея в сляпата надежда.
    И спомените в перли се превръщат,
    а аз в огърлица ги подреждам.

   

    И играя с нея, връщам се назад,
    заключвам се в крехката история.
    И те преживявам пак и пак,
    и не знам какво да сторя.

   

    Твърде сложно е напред да мисля,
    да се чудя чакаш ли ме в някой миг.
    По-добре нежен да те помня,
    грижовен, мек и тих.

    

    В стиховете болката маскирам,
    крия своя сринат глас,
    но когато казвам, че забравям,
    все повече за тебе мисля аз.

   

    Ще ти кажа за какво мечтая...

© Фери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??