12.10.2010 г., 16:01 ч.

Закони 

  Поезия » Любовна
778 0 6

 

Този рай е път към ада!

По него сам сега вървя.

След дни на шеметна наслада

по него сам сега вървя –

 

самотен пленник на сърцето,

горящо в собствения си пожар…

Не, няма помирение, където

все то е роб и господар,

и съдник, и палач, и смъртник.

 

Проклинам те, любов!

И пак те искам! –

във вените ми буйно да кипиш,

че този ад е път към рая

за смъртника, осъден на любов.

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??