12.03.2007 г., 15:58 ч.

Закъсняла любов 

  Поезия
771 0 3
Да знаеш само
колко много ми се иска
до тебе да заспивам вечер,
с целувки нежни цяла нощ да те обсипвам
и пак до теб да се събуждам.

Невъзможно е това...
Знам...
Сърцето ми разкъсва се от болка,
душата ми бленува нощ и ден за теб.

Какъв е този кръговрат,
каква е таз съдба,
защо кажи ми, Господи,
защо ми причини това.

Защо сега, а не преди години
те срещам, мили мой,
защо сега сърцето ми за теб гори,
защо сега, а не преди години...
Какво ще правя, питам се сега...

© Моника Николаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??