22.11.2008 г., 13:22 ч.

Закъсняла въздишка 

  Поезия
1000 0 25

Най-боли закъсняла въздишка

и неказана дума на глас,

няма път към прекъсната нишка

и обрат към залезлия час.

 

Недокоснато слънчево време

и несбъдната тайна мечта

за сърцето са тягостно бреме

и заключена вечно врата.

 

Всеки миг е поникнало цвете

със несигурно крехко стебло,

то очаква греха на ръцете

за да сее лазур от сребро.

 

 

 

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??