22 nov 2008, 13:22

Закъсняла въздишка 

  Poesía
1038 0 25

Най-боли закъсняла въздишка

и неказана дума на глас,

няма път към прекъсната нишка

и обрат към залезлия час.

 

Недокоснато слънчево време

и несбъдната тайна мечта

за сърцето са тягостно бреме

и заключена вечно врата.

 

Всеки миг е поникнало цвете

със несигурно крехко стебло,

то очаква греха на ръцете

за да сее лазур от сребро.

 

 

 

 

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??