22 нояб. 2008 г., 13:22

Закъсняла въздишка 

  Поэзия
991 0 25

Най-боли закъсняла въздишка

и неказана дума на глас,

няма път към прекъсната нишка

и обрат към залезлия час.

 

Недокоснато слънчево време

и несбъдната тайна мечта

за сърцето са тягостно бреме

и заключена вечно врата.

 

Всеки миг е поникнало цвете

със несигурно крехко стебло,

то очаква греха на ръцете

за да сее лазур от сребро.

 

 

 

 

© Наташа Басарова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??