10.10.2011 г., 16:49 ч.

Залагам и последната си вяра... 

  Поезия
707 0 18

Залагам и последната си вяра,

да мога на тъгата да платя

невярата и на съмненията наема

и сметките големи на страха.

 

Залагам себе си, за да се върна в себе си,

приела лихвата на младостта,

но за да върна вярата последна -

ще трябва да танцувам със смъртта...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??