7.05.2007 г., 14:47 ч.

ЗАЛЕЗ 

  Поезия
740 0 2
 

З а л е з


Лъчисти, трептят небесата

над златния воден гигант:

в прозрачни милувки водата

полюшва подпален брилянт...



И с блик сред магична хипноза

зад гладкия спящ Океан

потъва кървящата  роза

в карминено-жълт целофан.




© Забраван Забраванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??