May 7, 2007, 2:47 PM

ЗАЛЕЗ 

  Poetry
760 0 2
 

З а л е з


Лъчисти, трептят небесата

над златния воден гигант:

в прозрачни милувки водата

полюшва подпален брилянт...



И с блик сред магична хипноза

зад гладкия спящ Океан

потъва кървящата  роза

в карминено-жълт целофан.




© Забраван Забраванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??