7 мая 2007 г., 14:47

ЗАЛЕЗ 

  Поэзия
739 0 2
 

З а л е з


Лъчисти, трептят небесата

над златния воден гигант:

в прозрачни милувки водата

полюшва подпален брилянт...



И с блик сред магична хипноза

зад гладкия спящ Океан

потъва кървящата  роза

в карминено-жълт целофан.




© Забраван Забраванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??