27.06.2019 г., 8:29 ч.

Залез като стих 

  Поезия » Друга
136 1 2

Залез мил над златна река,

нежен стих в мойта душа.

Залез млад над млада гора,

моят стих за дъжд и трева.

 

Залез стар над стари следи,

тъжен стих за мойте деди.

Залез път над време и дни,

песен стих в мен се роди.

 

Залез тих над равни поля,

топъл стих за родна земя.

Залез жив в мойто сърце,

моят стих за мойто небе.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??