И аз, уви, ще си замина,
жесток ще е светът към мен
и сам като в сахарската пустиня
с много мъка ще съм напоен.
Всичко заспива в тишината
на този свят зъл, студен
и аз разбрах, че светлината
ще изчезне някой ден...
© Георги Всички права запазени