Sep 8, 2021, 9:36 AM

Залезът 

  Poetry » Phylosophy
311 0 2

И аз, уви, ще си замина,

жесток ще е светът към мен

и сам като в сахарската пустиня

с много мъка ще съм напоен.

 

Всичко заспива в тишината

на този свят зъл, студен

и аз разбрах, че светлината

ще изчезне някой ден...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??