8 сент. 2021 г., 09:36

Залезът 

  Поэзия » Философская
310 0 2

И аз, уви, ще си замина,

жесток ще е светът към мен

и сам като в сахарската пустиня

с много мъка ще съм напоен.

 

Всичко заспива в тишината

на този свят зъл, студен

и аз разбрах, че светлината

ще изчезне някой ден...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??