3.12.2008 г., 19:28 ч.

Заличаване 

  Поезия
702 0 2

ЗАЛИЧАВАНЕ

 

Времето

е впило нокти в моето гърло

и бавно, бавно,

душата ми изяжда равномерно,

всеки минал ден.

Годините полепват по косите ми

и в сняг превръщат ги за миг.

Минутите се стичат във очите ми

и блясъка изтриват безпощадно.

Секундите с челото си играят

и го извайват час по час.

Като художник времето с мене си играе

и бавно, бавно ме изтрива,

ден след ден. 

© Светослав Григоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??