25.08.2009 г., 20:05 ч.

Заличи ме 

  Поезия
831 0 27

заличи ме

 

изтрий ме със гума

от листа си

заличи ме във спомена –

 празно вали

 заличи ме  в живота си -

 неми от истини

 бавно крачим към себе си

 обич

 върви...

 заличи ме

 от устните –

 нямаше смисъл

 заличи ме от нощите -

 ням полутон

 заличи ме  в градината -

 розите съхнат

 заличи ме във шепота -

 нямаше стон...

 заличи ме във себе си -

 кратка история

 ще те бави по пътя

 в работния ден

 заличи тази глупава

 стара феерия

 от усмивки и радост

 шеги и от  мен

 

като мечешки лапи

в кутия от спомени

като думи забравени

чифт обици

заличи ме

невидими крачим към себе си

заличеното време

отваря  врати

© Нели Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??