1.07.2007 г., 8:57 ч.

Заливче "Любов" 

  Поезия
591 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години


                                    Заливче "Любов"

Отде му тръгва славата - не знам.

И кой поет така го е прославил?!

Не се признава лятото ти, щом
любов на пясъка му не си правил!

Тук всяка нощ, под ярките звезди,
тъй плътно двойките са наредени,
че сякаш не е черноморски плаж,
а лежбище на северни тюлЕни!

А и водата нощем ври, кипи!
Че обитателите на морето
се сбират тук от всички дълбини,
за да се се любят - дълго и свирепо!

Но призори морето кротко спи.
Земята в люлката си го люлее.
Под мрежата на утринни лъчи,
лицето му щастливо руменее.

Погълнало е толкова любов!

Удавило е хиляди мераци!

А пяната на морските вълни -
е спермата на влюбените раци!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??