Jul 1, 2007, 8:57 AM

Заливче "Любов" 

  Poetry
611 0 4

The work is not suitable for people under 18 years of age.


                                    Заливче "Любов"

Отде му тръгва славата - не знам.

И кой поет така го е прославил?!

Не се признава лятото ти, щом
любов на пясъка му не си правил!

Тук всяка нощ, под ярките звезди,
тъй плътно двойките са наредени,
че сякаш не е черноморски плаж,
а лежбище на северни тюлЕни!

А и водата нощем ври, кипи!
Че обитателите на морето
се сбират тук от всички дълбини,
за да се се любят - дълго и свирепо!

Но призори морето кротко спи.
Земята в люлката си го люлее.
Под мрежата на утринни лъчи,
лицето му щастливо руменее.

Погълнало е толкова любов!

Удавило е хиляди мераци!

А пяната на морските вълни -
е спермата на влюбените раци!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??