След бурите се много изморих.
Тъй дълго ме подмятаха пристанища.
Сега омеквам в ниските вълни.
И утаявам себе си на пясъка.
След бурите остава тиха нощ
под вечния спектакъл на звездите.
Очи закривам с бялото крило.
Перата му потрепват от въздишката.