" SHU program "
трудните понятия
трудните творения
родени кални
копнели кални
узрели кални
познали Бог
и ридаещи истини
стрелки от присъствия
компас от разпятия
и делнични тайни
хилави грехове
презрени вселени
отречена партида
на вечно гладен континент
обозначена "Неискана"
нежелано получена
занемяла в крилете
на погубено
утре
11.6.2007г.
© Донърджак Всички права запазени