4.07.2007 г., 9:25 ч.

Заложница на любовта 

  Поезия
851 0 0
В пределите на любовта съм
заключена и вече уморена,
свикнала със свойта роля
и душа до болка изпепелена...

Косите ми нежно са завързани,
ръцете ми за допира мечтаят,
обаче душите ни са свързани,
копнеейки да дойде краят...

В устните се впил платът,
връвта нозете ми раздира,
вените ми - кървав път...
желязото - кръвта ми пие...

Пленила ме е любовта,
в нейния капан се хванах,
не съм любима, а съм пленница,
но искам тук да си остана...

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??