14.09.2022 г., 14:43 ч.

Залутана в безкрая 

  Поезия » Философска
246 0 0

Губя се в безкрая.

Отново се намирам.

Потъвам във забрава.

Отново се откривам.

 

Пътувам към небето,

в земята прикована.

И крия си лицето,

като щраус на поляна.

 

Облаче прегръщам,

на звезда се грея.

Нежно те докосвам

и за теб копнея.

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??