Sep 14, 2022, 2:43 PM

Залутана в безкрая 

  Poetry » Phylosophy
292 1 1

Губя се в безкрая.

Отново се намирам.

Потъвам във забрава.

Отново се откривам.

 

Пътувам към небето,

в земята прикована.

И крия си лицето,

като щраус на поляна.

 

Облаче прегръщам,

на звезда се грея.

Нежно те докосвам

и за теб копнея.

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудесно написано!!!
Random works
: ??:??