27.07.2008 г., 10:07 ч.

заминаваш 

  Поезия » Любовна
840 0 1

Когато заминаваш, ми се иска да отлетя с теб.

Когато ме подминаваш, ми се иска да мина през теб.

Не осъзнаваш, че може би тук съз аз.

Тази, която те обича истински.

Тази, която ти дава любов, мислейки.

Заминаваш за пореден път и на любовта ми пак обръщаш гръб.

Не осъзнаваш още и тъжно е през тези самотни нощи.

Преминаваш покрай мен както слънцето всеки ден.

Не искаш да разбереш.

Но знам, ще дойде може би светъл ден и за мен.

© Калина Норшаян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Непременно такъв ден ще дойде, щом обичаш така красиво... Хубав стих
Предложения
: ??:??