12.05.2016 г., 10:08 ч.

Замръзнал кадър от недовършена история 

  Поезия » Бели стихове
939 1 0

Понякога

приятелите мълчат

по-страшно от врагове.

 

Неизречени  думи

спъват мислите ти.

 

Връщането на лентата

не помага да откриеш

лошият дубъл.

 

Нямо кино.

 

И никой не се смее.

© Росица Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??