10.04.2009 г., 22:46 ч.

Замъкът на вечността 

  Поезия » Друга
458 0 1

Замъкът на вечността

 

Слънцето свети, слънцето свети

като в приказка за любовта.

Птицата търси, птицата търси

червеите в пръстта.

 

Само че не, само че не

винаги животът си върви така.

Има поне, има поне

един да тича към пропастта.

 

Има ли той кураж

един оазис да съзре.

И това не е мираж,

молим се да го прозре.

 

Спри, върни се ти при нас,

в замъка на вечността,

с теб пристига онзи глас,

връщайки ни към смъртта.

© Васил Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??