7.10.2009 г., 14:20 ч.

Замълчи 

  Поезия » Друга
476 0 1

Замълчи, отдавна не те слушам!
Замълчи, не ми пука за теб.
Искам с теб да се сбогувам
и да започва без теб всеки ден!

Замълчи, не казвай "обичам те",
от устните ти лицемерно звучи.
На парчeта разби моето сърце,
бройкаджия си ти.

Замълчи, така е по-добре,
аз не искам да те слушам.
Стой от мен надалеч,
иначе се погубвам.

Замълчи, моля те, спри,
за чувства и любов не говори!
Смисъла не знаеш ти
на тези слова прекрасни
.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??