17.10.2008 г., 1:41 ч.

Замълчи, върви си... 

  Поезия » Любовна
657 0 2
Замълчи, върви си...
Аз нямам какво да кажа.
Всичко вземи си...
Но тъгата нека остане.
Тръгвай, чака те нов ден,
чака те поредната незаменима.
Някоя, по-идеална от мен,
ще е до теб, когато няма да ме има.
Къде ще бъда аз тогава?
Ще продължи ли моят път?
Дори надеждата не спасява
от сълзите, които валят...
Ще я целуваш с онези устни,
с които моите се сляха онзи ден.
Ще я галиш с нежните пръсти,
които бяха "само за мен".
Няма да бъда дори спомен далечен.
Няма да бъда нищо, както и сега...
Ще чувам гласа ти във всяка песен
и ще си спомням какво преживях...
Сълзите ми не изсушавай.
Замълчи, върви си...
Напред продължавай,
но за последно след мен обърни се...!


© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • определено действаш!
  • Прекрасно е и се докосва до сърцето,разчувства.Браво!
Предложения
: ??:??