1.07.2012 г., 16:43 ч.

Замълчи, замълчи 

  Поезия » Любовна
1286 0 17

 

Замълчи, замълчи

 

 

Замълчи, замълчи...

Скрий тъгата в липите.

Две безбрежни очи

остави да се скитат...

 

Стон и звук забрави.

Нека само в листата

детски спомен и вик

да ранява житата.

 

Гняв и гнет замени

с поглед благ, песен жива -

радост в трудните дни

с лекота да откриваш.

 

Аз съм тук, аз съм с теб -

в битка вярна оставам.

И последния ред

пак на теб посвещавам...

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??