Просто любов. С начало и край.
Просто живот. Орис тиха.
Смес неделима–сладост през май,
есен-горчилка изпиха.
Просто промяна. Кротко вали.
Просто тъга. Преминава.
Стресната птица гонят мъгли.
Ехо самотно отпява.
Просто поредност и период.
Просто порастване. Заник.
Стъпват смълчани в нов епизод,
от епилога призвани.
© Светличка Всички права запазени