22.01.2008 г., 22:25 ч.

Запазена марка ЧОВЕК 

  Поезия
580 0 4
Няма как да съм щастлива,
насила само усмихвам се,
какъв човек си, съм открила
и в чужди погледи откривам се.

Обичам те, макар да зная,
че ти от лошите най-лошия си,
но е време да спра да блуждая,
ще намеря пътя към себе си.

И днес разбрах,
че не трябва да съм с теб,
защото аз съм
запазаена марка ЧОВЕК!

© Ванеса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??