28.06.2023 г., 20:04 ч.

"Запазете сърцето ми младо" 

  Поезия » Бели стихове
237 0 0

Мои стихове - малка радост

като мигли - късметчета,

от очите паднали.

Мои сладки измишльотини,

трогващи ме до сълзи.

Мои паметници, мои двойници, 

мои верни телохранители!

Моя вечна хартиена пролет

с цветове от мастило -

в хербария.

Запазете сърцето ми младо!

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??