24.10.2008 г., 9:29 ч.

Запази ме! Запомни ме! 

  Поезия » Любовна
703 1 7
Аз тръгнах...

Тихо и спокойно
пуснах твоята ръка.
Нещо странно ме повлече
към бездната от самота.

Спомени нахлуват плахо,
да не би да наранят...
Капчица по капчица развалят
така прекрасния ни свят.

Не плача...

Вече нямам сили...
Всичките останаха със теб!
Живей! Бъди щастлив!
Но не обичай!

Запази ме в себе си такава,
каквато бях тогава...
Запази ме! Запомни ме!
Ще се върна!

© Поли Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??