24.10.2009 г., 20:19 ч.

Запечатано с целувка 

  Поезия » Любовна
1433 0 0

                                                    Aneta_kz & Lotrek

                                            

 

 

За тази, която събуждам с целувка,
протяга ръце и дарява усмивка.
За тази, която взаимност поиска,
... на която обувката няма да стиска.

Аз ли съм тази красавица спяща?
Не бях ли излишна за твоята ласка?
Tогава принцеса, сега Пепеляшка,
след нощи самотни се връщаш обратно.

Отвори ми писмото. Почувства ли тръпката?
Прочети го сега. Ще направиш ли стъпката?
Присъдата чакам, (дано е приятна).
Потърси ме и аз ще се върна обратно.

Отворих, прочетох, но доста смирена.
Нима ще открия любов променена?
Дали си готов така да обичаш,
както да бъдеш от мене ти искаш?

- Очаквам те с изгрева, копнея с нощта.
За тебе ще бъда най-ярка звезда!
- Луната усмихва се, по-друг е денят.
За теб ще се боря на всяка цена!


© Петър Койчев Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??