5.05.2022 г., 16:40 ч.

Запомни 

  Поезия » Любовна
261 0 1

Запомни

 

Запомни - не е слабост да обичаш жена.

Да желаеш любов, да се чувстваш потребен,

да ти бъде утеха, да ти бъде мечта,

да желаеш да даваш, да ти бъде една.

 

Запомни, не е сила да раняваш без милост,

да се мислиш за Господ, да вменяваш вина,

да изсипваш отрова, да раздаваш присъди, 

да си вярваш, че ти си безгрешен в света.

 

Запомни, не е слабост тази капчица нежност,

да помолиш за прошка, щом ранил си душа.

Не е толкова страшно да прегърнеш със обич

Да прошепнеш "обичам", да събудиш мечта.

 

 

 

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??