15.05.2009 г., 13:47 ч.

Запомни ме! 

  Поезия » Любовна
1480 0 14

Запомни ме

 

Запомни ме като вятър в косите,

запомни ме като нежен воал,

запомни ме, когато бликат водите,

покрили с надежда всеки корал.

 

Запомни ме като идваща пролет,

нашепваща вълшебни слова,

като случаен реещ се полет

из вечни безкрай небеса.

 

Запомни ме като малка сълзица,

отронена сред вечни мечти,

като падаща тиха звездица,

която само за мен ти шепти!

© Цвети Калинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??