14.08.2009 г., 16:34 ч.

Запомни ме такава 

  Поезия » Любовна
967 0 14

Запомни ме такава. Грешна.
До болка ранима и истински пряма.
Нима са щастливи онези, безгрешни,
дето ходят по начертаната права?

Аз рисувам дъги със мечтите си,
помежду им слагам сияния.
Обичам силно. Без компромиси.
Всичко си давам. Без обещания.

Запомни ме такава. Истинска.
До прозрачност наивна и честна.
Всяка лъжа за мен е измислица,
всяка болка - напълно човешка.

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??