1.03.2012 г., 15:00 ч.

Запознай ме с нея 

  Поезия
497 0 2

Запознай ме със нея - искам да знам

плаче ли нощем, от какво я е срам?

Вижда ли мъката в твоите сини очи

и защо, защо постоянно мълчи?

Вярва ли още, че с тебе ще бъде до гроб

и дали знае изобщо, че ти си в моя живот?

Запознай ме със нея,

обещавам, че няма да я виня,

просто още не знам как да те разделя.

С мене да бъдеш за час или два,

или неин да останеш, ще е твойта съдба.

Запознай ме със нея - няма защо да мълчим.

Ще се прегърнем за сбогом и ще се разделим.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??