~&~~ Запознанство в Рая... ~~&~
( изплетен стих- 28 юни 2010 г)
Видях я вчера...
С криле на Пеперуда е!
Тя кротичко ресници сведе
И сякаш в пламък стана
Нощното небе над мене...
Видях я вчера...
Бяло цвете е!
Душа белее!
И нежност - сладък мед
Видях как
ЛЕЕ СЕ
Из Сърце изплетено в копнение...
И аромат на ябълкови плодници
Напомни ми че се намирам
В Рая...
А Тя пък Ангел е...
Затуй тъй Бяла е...
Ресници сведе
А нещо сякаш лъхна ме...
ДЪХ ЛИ БЕ!?...
Или просто стих преминал
във Хваление...!?
Едемско цвете днес погали ме...
Едемско цвете с дъх неземен...
С криле на Пеперуда е
...
и Ябълков копнеж обзе ме!
Душата тръпне ми!...
и ДИВА Е!!!
...
а тялото ми...
ТЛЕЕ!!!
Днес Ангел в бяло срещна ме...
Безмълвно
с Дъх на миглите погали ме...
Изстенах в сладостно Копнение...
Приседнах
...
и останах Там...
В ОПИЯНЕНИЕ!!!
ПИЯН И ЛУД!!!
ПОГУБЕН!!!
ЗАМАЯН
От туй Дишащо Видение...
Дето само с Лъх на миглите...
ПОЛЪХВАНЕ!!!
ПОДУХВАНЕ!!!
Повя ми сладко въжделение...
Видях я вчера!!!
С очи кошутени е...
И поглед на жадуваща Касиопея!!!
Една Нереида...
В Пътя ми
Догони ме...
Една ИЗУМИТЕЛНА Богиня!!!
...
през Небе погледна ме
и остави в мене Диря!!!
...
СЪН ЛИ БЕ!!?
...
Или пиян съм веч
От туй погубващо желание
Да сгуша устни в топлите криле
На тази Нимфа-Ангел...
Дето Вчера пък и Днес
Срещнах във Едем...
Една градина с вкус
На Приказно море
И ябълка опасна...
ДОГОНИ МЕ!!!
Една Богиня-Лира
Днес...
ЕДНА БОГИНЯ-МАЙКА...
Дали помолих я за мъничко цветче
Което да закича в устните си жадни
Или Тя с полъха на миглите си го остави...
Видях я вчера...
С криле на Пеперуда е!
Тя кротичко ресници сведе
И сякаш в пламък стана
Нощното небе над мен...
ПИЯН СЪМ!
ЛУД СЪМ!
Къде да скрия този свой Копнеж!?
Защото Бог не съм...
И как Сърцето днес линее...
А Богиня за да задържиш...
ТРЯБВА БОГ ДА СИ!!!
Или поне Човек Неземен...
( Кротичко...
Л-Е)
http://www.vbox7.com/play:0e753679
© Л-Е Всички права запазени