27.02.2006 г., 11:35 ч.

ЗАРАДИ... 

  Поезия
660 0 3
     Започваме отново,
за да бъде по-красиво.

     Завършваме нещо, 
за да бъде поне то в живота ни
           диво!
 
    Забравяме старото,
заради болката от любовта.

     Захвърляме новото,
заради страха от страстта.
    
       Живеем само с мисълта,
за "другата"жена.
 
       Заспиваме тихичко,
с болка в сърцата,
заради срама oт старостта.
    
     Започваме отново,
с мисълта за нов живот!

   Продължаваме напред,
с надежда да разберем,
какво значи "КЪСМЕТ" 




 

  

© Жеже Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??