17.05.2020 г., 23:54 ч.

Заради другите 

  Поезия » Гражданска
535 0 0

Заради другите


Вярваш на другите, а те боли,
всъщност, не виждаш кой те обича.
Далеч от теб, в близкия ъгъл стои,
между пръстите ти любовта му изтича.

Вярваш на другите, след уроци безброй,
да бъдат добре, им угаждаш, не спираш.
Но в очите им, ти съвсем не си герой,
а мишена за изстрел от упор, скоро разбираш.

Явор Перфанов
16.05.2020 г.
Г. Оряховица
 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??