14.11.2008 г., 9:41 ч.

Заради лъжите ти 

  Поезия » Любовна
587 0 1
Любов ли?
Не, това не е любов!
Сърце ли?
На мястото му има рана!
Животът ми от мъка обграден е,
очите ми пресъхнали от сълзи.
И всяка болка причинена
от вярата в моите мечти.

Повярвах ти! Повярвах на лъжите,
че хубаво ти било с мене,
че пред всички други мене предпочиташ,
че цялата земя ще ми дадеш.
Повярвах ти и бях глупачка,
оплетена в лъжите на подлец.

Сега съм просто някаква играчка.
Празнуваш ли, постигна си целта!
Животът ми е просто нищо!
Повярвай ми, че с твоята лъжа
уби в мене всичко!

© Димитрина Сургучева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога се случва, но в живота със сигурност има и други неща, които му придават смисъл! Горе главата!
Предложения
: ??:??