16.10.2004 г., 12:23 ч.

Заседнала във времето 

  Поезия
2237 0 3
Научи се да обичаш
и тогава, ако искаш се върни.
Но сега към мен недей да тичаш.
Знам, това не е любов, щом толкова боли.

Тръгни си! Моля те, не се завръщай!
Остави сама да се удавя в мъка.
И пак назад не се обръщай!
Нека любовта ни спре до тука!

Аз не мога повече да страдам,
да се боря за умрялата любов.
Няма вече от сърце да се раздавам,
а ти да не дочуваш моя зов.

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??