18.04.2023 г., 10:19 ч.  

Защитете зърнопроизводителите ни! 

  Поезия » Гражданска
239 0 0

Боли ме за зърнопроизводителите ни,

боя се за бъдещето на тези стопани.

Може тези хора да имат тежки съдбини,

аз искам българското да ни храни.

Виждам как чуждата конкуренция

може да ги съсипе материално,

нека да се помисли за превенция,

за възможната драма ми е жално.

За тези хора, политици, помислете,

вноса от Украйна вие забранете!

Родния продукт, интерес защитете,

към своите селяни човеци бъдете!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??