25.10.2007 г., 9:59 ч.

Защо 

  Поезия » Любовна
1068 0 5



Защо си като дъгата
тъй близко, но тъй недостижима?
Защо си като благоуханието
тъй уловима, но тъй невидима ?


Защо искам да те докосна,
но същевремено не мога?
Защо, Защо тъй искам
сам не мога да си отговоря...


Защо като ураган
в мечтите ми бушуваш,
дали ще ме накараш  да страдам?
Дали със мен ще се подиграеш ?


Защо все искам да те милвам,
защо си като светъл лъч във тъмнината?
Защо в съня ми идваш като самодива,
сам не мога да си отговоря...

© Дилян Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??