Защо?
"Защо?"- се питаше голямото дете,
"Защо родителите постоянно спорят?"
За какво то не можеше да разбере,
един с друг тъй горещо те се борят.
И стичат се в тъмата бели сълзи, чисти,
и леят се една след друга бързо те...
Всуе търси отговор детето, мисли,
едно желае - истината да прозре.
© Дарина Иванова Всички права запазени
на детството тъжно,пречупило душа крилата...
Поздрави,разчуства ме...върна ме в детството!